Benvinguda

Us donem la benvinguda a la nova pàgina web de muixeranga.info

Aquesta és una iniciativa de l’Entitat Promotora de Muixerangues. Som una associació que assessora i promou la difusió, recuperació i creació de les muixernagues.

Quin és l’origen d l’EPM i moltes altres preguntes sobre el passat recent del nostre moviment, queden respostes a la secció Definició. En aquest apartat també trobareu alguns apunts sobre la història de les muixerangues.

En Articles tindreu referències a publicacions relacionades amb el nostre món. Esperem que vos puga servir per ampliar coneixements sobre la nostra tradició.

La llista de Poblacions que tenen o han tingut alguna relació amb la muixeranga és llarga. De moment teniu un llistat de la gran majoria d’elles. Amb el temps anirem ampliant aquesta secció i donant detalls més concrets sobre cada lloc.

Podeu contactar per mail amb nosaltres per qualsevol cosa que necessiteu. Xerrades, demostracions, tallers, actuacions o dubtes sobre aquest antic ball. l’adreça és webmaster @ muixeranga.info

Podeu accedir a seguir-nos a les diverses xarxes socials on anunciem assaigs, festes i actuacions. Podeu apropar-vos a la colla que vos quede més a prop de casa quan vulgau, sereu benvinguts i benvingudes. no ho dubteu.