Pensant en les actuacions de setembre i octubre

la-muixeranga-cullera-alzheimer-350x480Setembre és el mes més muixeranguer de l’any, intenteu no perdre-vos les grans actuacions. Des de muixerangues.info us suggerim el dia 7 de vesprada anar a l’Alcúdia. Feu el recorregut junt als Negrets i en arribar a la plaça podeu marxar a Algemesí per vore l’eixida de la processó. És el moment de l’any on els muixeranguers més entrenats i descansats estan, oferunt les millors de les figures. Després podeu sopar i tornar a vore els balls per assistir finalment a l’entrada.

El dia 8 al matí també hi ha processó a Algemesí, encara que la grossa és de vesprada. També podeu fer el periple més variat anant de vesprada a Sueca on també celebren el dia de la patrona.

Octubre, Diverses ocasions de vore muixerangues tenim al voltant de la festivitat del 9 d’Octubre. Cal destacar la commemoració a Sueca el dia 9 de matí amb diversos actes, danses i muixeranga al pati de la casa de Joan Fuster. La novetat d’enguany ès Pego on el dia 10 actuarà la Muixeranga de Pego.

Si voleu participar poseu-se en contacte amb les colles indicades o escribiu-nos un correu a webmaster @ muixeranga.info

Muixeranga de Cullera

Muixeranga de Sueca