Muixeranga Info 2017

Muixeranga Info ha tancat l’any 2017 amb una mitjana de 6’3 notícies per dia

Muixeranga Info ha publicat en 2017 un total de 2315 post els quals apareixen simultàniament a Facebook i Twitter 6’3 notícies per dia, la xifra un poc menor que les 8 publicacions que tinguérem de mitjana l’any anterior. Com bé sabeu, nosaltres no inventem les notícies, són les colles, la muixeranga de cada població qui genera una activitat i nosaltres simplement ajudem a la seua difusió. Per tant podríem estar parlant de què hi ha hagut menys activitat en 2017 respecte a 2016? Quina diferència hi ha d’un any a l’altre?

Evidentment que es generen un nombre menor de publicacions a les xarxes no implica menys treball o activitat. Hi ha factors que poden tindre la seua influencia, com és el cas de l’aparició de noves colles, un fet important en 2016 i que sempre suma, per contra en 2017 només s’han incorporat La Carabassota de Guadassuar i Penyeta Blanca de Cocentaina. Potser aquest ha estat un factor decisiu, però també hi ha casos molt d’anar per casa com puguen ser els canvis a les comissions de comunicació i la disminució en quantitat de posts que pot experimentar una colla sense que la seua activitat real haja estat menor. Siga com siga i amb els alts i baixos de les colles, normals en qualsevol associació, en el conjunt global, tenim més muixeranga cada dia, amb molta activitat, fins i tot hem vist nàixer la Muixeranga de Barcelona i la consolidació de la Federació Coordinadora de Muixerangues que han començat a tindre vida a les xarxes.

I com fem sempre, si cal destacar alguna notícia de 2017, sereu vosaltres qui maneu. Ací vos deixem una recopilació de les notícies més vistes al llarg de l’any:

Gener
Muixerangues al Festivern. Aquesta per membres de la Conlloga Muixeranga de Castelló.

Febrer
Article “Les festes de Carnestoltes amb muixeranga i la sorpresa de Pego”.

Març
Article de elperiodicomediterraneo, el més vist de muixeranga info en el mes de març. “Más de 400 ‘valientes’ en la Trobada de Muixerangues”.

Abril
La notícia més vista d’abril a muixeranga.info “Albalat tenia Muixeranga. Ho trobà Josep Lozano”

Maig
Notícia més vista del mes de maig. VÍDEO Primera Torreta de 4 de La Muixeranga El Campello (imatge destacada).

Juny
Revista Castells | Muixeranga d’Algemesí – Nova Muixeranga d’Algemesí – Colla Jove de Tarragona

Juliol
El primer vídeo de la Festa de la Magdalena, notícia més vista a Muixeranga Info en juliol.

Agost
El 21 d’agost del 2017 la Muixeranga d’Algemesí va actuar en l’estadi Ciutat de València en la presentació oficial del Levante UD en el seu retorn a primera divisió

Setembre
Entrada Processoneta del Matí Festes Mare de Déu de la Salut 2017

Octubre
Muixeranga de Carlet participà per segon any consecutiu als actes de celebració del 9 d’octubre, acompanyats per companys de Muixeranga de València.

Novembre
Notícia més vista a muixeranga info en novembre: El gruix de les colles muixerangueres acorda constituir una federació coordinadora

Desembre
Publicació més vista en desembre a Muixeranga Info Muixeranga de Sueca vídeo 24-12-2017

No està la vostra colla o la vostra població a la llista? Doncs convideu als vostres amics de Facebook a seguir-nos 🙂